Pääkäyttäjäpalvelut

Turvatekniikan etähallinta ja ylläpitopalvelu, joka turvaa kiinteistösi ja takaa sujuvan kulkemisen. 

Teemme asiakkaidemme arjesta sujuvampaa ja varmistamme samalla kiinteistöjen turvallisuuden. Operaattorimme hallinnoivat etäyhteyden avulla kiinteistöjen turvallisuutta vankalla ammattitaidolla ja vuosien mukanaan tuomalla kokemuksella, uusinta tekniikkaa hyödyntäen.

Tavoitteenamme on parantaa asiakkaan turvallisuusjärjestelmien toimintavarmuutta, kiinteistöjen turvallisuutta sekä pienentää kiinteistön ylläpitokustannuksia. Tällä tavoin asiakas saa maksimaalisen hyödyn hankkimistaan järjestelmistä.

Tekniikka on meille kuitenkin ainoastaan työkalu. Haluamme olla aidosti teknologiariippumaton, joten perehdymme myös tuntemattomiin järjestelmiin ja hankimme niihin tarvittavan tietotaidon. Hallitsemme kaikki kotimaan markkinoilla yleisesti olevat turvallisuusjärjestelmät ja pystymme hyödyntämään niitä osana tarjoamaamme palvelukokonaisuutta. Operaattoritiimimme hallitsee ja hallinnoi mm. yli 20 kulunvalvontajärjestelmämerkkiä päivittäin.

Turvallisuusjärjestelmät liitetään pääkäyttöpalveluumme tietoturvallisesti itse ylläpitämällämme AccessNET-turvaverkkopalvelulla. Palveluumme sisältyy 24/7 automaattinen laitevalvonta, mikä kattaa verkkoon liitettävien laitteiden online-tilan seurannan. Tiedämme siis vioista jo monesti ennen kiinteistön käyttäjiä ja käynnistämme huoltotoimet välittömästi.

Pääkäyttäjäpalveluumme voidaan liittää seuraavia järjestelmiä

  • Kulunvalvontajärjestelmä
  • Kameravalvontajärjestelmä
  • Rikosilmoitinjärjestelmä
  • Ovipuhelinjärjestelmä
  • Mekaaniset ja elektromekaaniset lukitusjärjestelmät

Avainhallinta ja lukostopalvelut ajan tasalle

Asiantuntijamme varmistavat, että asiakkaidemme kiinteistöjen lukostot ja avaintiedot ovat ajan tasalla. Huolehdimme siitä, että asiakkaamme tietävät missä heidän avaimensa ovat ja, että vain oikeilla henkilöillä on pääsy oikeisiin tiloihin! Käytämme palvelussamme varmoja ja turvallisia sähköisiä hallintajärjestelmiä.

Kokonaisuuden hallintaan vaaditaan mm. asianmukaista dokumentointia, lukkojen ja avainten ohjelmointia, lukkojen sarjoitusten suunnittelua, avainkortteja, tunnuslukulistoja, avainten ylläpitopalvelua, turvakaappeja ja joskus jopa lukkojen sekä saranoiden rasvausta. Tämä kaikki on meille arkipäivää.

Suunnittelemme ja toteutamme lukkojen sarjoituksia sekä täysin uusia lukostoja. Emme tee töitä vanhojen sarjoituskaavioiden perusteella, vaan kartoitamme kohteen ja toteutamme työt nykyisen tilanteen mukaan.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Tutustu myös muihin palveluihimme

Katso video