Granlund Oy

Kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni Granlund luottaa AccessPointin ammattiosaamiseen.

Yhteistyömme Granlundin kanssa alkoi vuonna 2018 turvallisuusjärjestelmien pääkäyttäjä- ja vartiointipalveluilla sekä laajenivat vuonna 2019 kokonaisvaltaisemmaksi yhteistyöksi. Valikoiduimme Granlundin kumppaniksi kilpailutuksella hyvien referenssien ja laatuvaikutelman perusteella.

Yhteistyö AccessPointin kanssa

Yhteistyö on räätälöity Granlundin tarpeiden mukaan, jotka ovat kasvaneet yhteistyön matkalla ja positiivisten kokemusten perusteella

Yhteistyötä on kehitetty aktiivisessa vuorovaikutuksessa Granlundin kanssa säännöllisten kuukausikokousten avulla. Käymme läpi ajankohtaisia käytännön asioita sekä paneudumme myös pidemmän tähtäimen kehityskohtiin. Myös AccessPointin aulapalvelutyöntekijät ovat päässeet vaikuttamaan kehitykseen osallistumalla säännöllisesti seurantapalavereihin.

 
“AP on toiminut meillä pitkään turvapalveluiden puolella ja koska olimme palveluun todella tyytyväisiä oli helppo laajentaa sitä aulapalveluihin. Voin lämpimästi suositella aulapalveluja ja AP:n tapaa toimia.”, kertoo Granlundin tilapalvelukoordinaattori Sari Seppälä

Asiakas kertoo

Mitä konkreettista hyötyä AP on tuonut palveluillaan?

Aulapalvelu on yrityksen kasvot vierailijoille ja on tärkeää, että meillä on siinä oikeanlaiset ihmiset oikeanlaisella asenteella. Aulapalvelu tekee yhteistyötä myös meidän henkilökunnan kanssa ja pitää monia lankoja käsissään samaan aikaan. He vastaavat myös meillä itsenäisesti monesta palvelukokonaisuudesta ja sen vuoksi on tärkeää, että voimme luottaa asioiden hoidon täysin heidän käsiinsä.”

Miten löysitte AP:n ja mikä vaikutti valintaan?

“AP on toiminut meillä pitkään turvapalveluiden puolella ja koska olimme palveluun todella tyytyväisiä oli helppo laajentaa sitä aulapalveluihin. Voin lämpimästi suositella aulapalveluja ja AP:n tapaa toimia.”

Minkälaisissa tilanteissa AP:n palveluista on ollut erityisesti hyötyä?

“Erityisen haasteen edessä olemme olleet näin korona-aikana ja silloin toimiva aulapalvelu on ollut avainroolissa erilaisten asioiden edistämisessä, koska työntekijät ovat olleet pääsääntöisesti etätöissä. Olemme yhteistyössä kehittäneet toimivia toimintamalleja erilaisten kokonaisuuksien hoitoon ja kaikki on järjestynyt todella hienosti ja joustavasti.”

Mitä tapahtuisi, jos AP lakkaisi olemasta?

“Meillä on aulapalvelulla niin monipuolinen tehtäväkenttä, että aika paljon lakkaisi olemasta ihan päivittäisistä perusrutiineista lähtien (posti, lähettipalvelut, tavaroiden toimitus), kerroskeittiöiden varustus, kulkukorttien hallinta jne. Aulapalvelu on toimistomme sydän ja toimii linkkinä moniin palveluihin esim. kiinteistöhuoltoon, siivoukseen jne. ja se on siksi keskeisessä roolissa toimistomme toimivuudessa.”

ASIAKKAASTAMME

Granlund on voimakkaasti kasvava kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni. Granlundin tavoitteena on parantaa kiinteistöjen toimivuutta ja älykkyyttä sekä samalla ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Granlundin toimialoja ovat talotekninen suunnittelu, kiinteistöjohtamisen palvelut ja ohjelmistot, energia-, ympäristö- ja kiinteistöalan konsultointi, rakennuttaminen ja valvonta sekä isännöinti.

Lue lisää granlund.fi

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä asiantuntijoidemme kanssa juuri sinun tarpeisiisi sopiva palvelukokonaisuus.

Katso video