Työpaja

Uudistunut toimitilakiinteistö turvaa arkensa AccessPointin avulla

AccessPointin pitkäaikainen asiakas KOy Helsingin Työpajankatu 13 tunnetaan muun muassa Tilastokeskuksen kotipaikkana ja tarjoaa joustavat toimitilat yrityksille vaativiinkin tarpeisiin.

Yhteistyö kiinteistön kanssa alkoi 2017 kiinteistön peruskorjaushankkeessa. Olemme turvanneet alusta asti asiakkaamme Kalasataman Työpajan tarpeita kokonaisvaltaisella toimistokiinteistön palvelukokonaisuudella.

Yhteistyö AccessPointin kanssa

Yhteistyö on malliesimerkki AccessPointin toimistokiinteistöasiakkuudesta, joka on kasvanut tarpeiden mukaan palvelukokonaisuus kerrallaan:

  • Kulunvalvonta-, rikosilmoitin- ja kameravalvontajärjestelmien käyttöönotto ja asennukset

  • Turvallisuusjärjestelmien hallinnointi pääkäyttäjäpalvelumme avulla

  • Aulapalvelut

  • Kiinteistön vartiointi- ja hälytysvalvontapalvelut, vierailijahallintajärjestelmä sekä kiinteistön neuvotteluhuoneet kattava vierasverkko 
“Aulapalvelun taso ja osaaminen on omalta osaltaan vaikuttanut vuokrasopimusten syntyyn”. Timo Österberg, kiinteistöpäällikkö

Asiakas kertoo

Mitä konkreettista hyötyä AP on tuonut palveluillaan?
AccessPointilta saa turvallisuusalan kokonaispalveluosaamista. Asiakkuuden ja asiakaskohteessa toimivien yritysten nykyiset ja tulevat tarpeet on huomioitu saumattomasti ja luotettavasti. He myös reagoivat muutoksiin nopeasti. Ennakoiva proaktiivinen toimintatapa ratkaisuehdotuksineen on auttanut tunnistamaan ja hallinnoimaan tulevia riskejä.

Aulapalvelussa meillä on mahtavia asiakaspalveluhenkilöitä, jotka osaamisellaan ja asenteellaan saavat asiakkaamme viihtymään ja kokemaan itsensä aina tervetulleeksi. Korkea vuokralaistyytyväisyys edesauttaa omistajien investointeja ja kohteen edelleen kehitystä.

Minkälaisissa tilanteissa AP:n palveluista on ollut erityisesti hyötyä?
Kohdekohtaisessa kokonaisnäkemyksessä ja sen myötä tarpeiden ja teknisten järjestelmien ennakoivassa suunnittelussa ja toteutuksessa.

Mitä tapahtuisi, jos AP lakkaisi olemasta?
Asiakkuuden palvelukokonaisuus heikkenisi ja pirstaloituisi – sen myötä ylimääräisiä resurssointeja ja kuluja olisi tiedossa – sitä emme halua.

ASIAKKAASTAMME

Loistavalla sijainnilla Kalasataman metron kyljessä, kauppakeskus Redin naapurissa sijaitseva Työpaja on nähnyt niin kahvipaahtimon, banaanikypsyttämön kuin Tukon pääkonttorin aikakaudet. Nyt Kiinteistö Oy Helsingin Työpajankatu 13 on uudistunut ensiluokkaiseksi monitilatoimistoksi ja etsii uusia vuokralaisia.

 

Lue lisää tyopajankatu13.fi

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä asiantuntijoidemme kanssa juuri sinun tarpeisiisi sopiva palvelukokonaisuus.

Katso video