Turvatekniikka

Turvallisuusjärjestelmien asennus- ja huoltopalvelut vaivattomasti huippuammattilaisten toteuttamana.

Kiinteistön turvatekniikka on usein huomaamatonta ja ei kovinkaan kiinnostavaa toimiessaan oikein. Kulunvalvontajärjestelmä, kameravalvontajärjestelmä tai rikosilmoitin eivät useinkaan näyttele suurtakaan roolia kiinteistön vieraalle, vuokralaiselle tai omistajallekaan, kun järjestelmät on suunniteltu ja toteutettu asianmukaisesti.

Asennamme, ylläpidämme ja huollamme kaikkia Suomessa yleisesti käytössä olevia turvajärjestelmiä. Olemme erikoistuneet käytössä olevien kiinteistöjen järjestelmäsaneerauksiin ja panostamme siihen, että työmme ei häiritse kiinteistön käyttäjien arkea.

Saat kauttamme palveluita seuraaviin järjestelmiin

  • Kulunvalvontajärjestelmä
  • Kameravalvontajärjestelmä
  • Rikosilmoitinjärjestelmä
  • Ovipuhelinjärjestelmä
  • Mekaaniset ja elektromekaaniset lukitusjärjestelmät

Turvallisuusjärjestelmien huolto- ja ylläpitopalvelut

Hyvin huollettu ei paljon uutta häpeä. Tämä pitää erityisesti paikkansa kun puhutaan turvallisuusjärjestelmistä, sillä “osta ja unohda” harvoin toimii minkään teknisen järjestelmän kanssa. Jatkuva laitteiden tekninen valvonta ja tarpeen mukaiset huoltokäynnit pitävät järjestelmät pitkään kunnossa. Tämä taas näkyy kiinteistön omistajan kukkarossa ja hymyssä.

Turvallisuusjärjestelmien huolto- ja ylläpitopalvelu kattaa kaikki ne säännöllisesti tai jatkuvasti suoritettavat tekniset valvonta- ja huoltotoimenpiteet, joilla laitteiston asianmukainen toiminta ja käyttöikä saadaan maksimoitua.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Tutustu myös muihin palveluihimme

Katso video