Konesalipalvelut

AccessPointin IT- ja tietoliikennepalvelut sisältävät kaikki turvallisuusjärjestelmien ylläpitämiseen tarvittavat tietotekniset laitteet, yhteydet, ohjelmistot ja tietoturvaratkaisut.

Tietoliikenne ja konesalit

Meillä on tarjota kattava ratkaisu joka pitää sisällään niin verkossa olevien laitteiden ja palvelimien 24/7 valvonnan kuin tarvittavat yhteydetkin – tietoturva- ja tietosuoja-asioita unohtamatta. Meiltä tieto liikkuu vain haluttuun suuntaan.

Palvelumme sisältää AccessNET turvaverkkopalvelun, palomuuriasetukset, verkon ja verkossa sijaitsevien laitteiden jatkuvan valvonnan, järjestelmien konfiguroinnin, clienttien asennuksen asiakkaan työasemille sekä käytön IT-tuen. Meille on tärkeää, että kokonaisuus toimii eikä mikään osa-alue jää vaille huomiota!

Seuraamme valvonnassamme olevien järjestelmien toimintakuntoa ja teemme tarvittavat toimenpiteet välittömästi ongelmatilanteen havaittuamme. Suoritamme myös säännöllisesti toimenpiteitä, jotka varmistavat kaikkien palveluiden häiriöttömyyden sekä toipumisen suunnitellusti mahdollisista vikatilanteista. Kenttälaitteiden asennukset toteutetaan siten, että tietoliikenneyhteyden tai palvelimen vikaantuminen aiheuttaa mahdollisimman pieniä häiriöitä.

Konesalipalvelut Accesspointilla

Saat kauttamme seuraavia palveluita

  • Virtuaalipalvelimet ohjelmistoineen
  • Kulunvalvonnan PaaS-ratkaisut
  • Paikallisten client- ja työasemaratkaisujen tukipalvelun
  • Varmuuskopiointipalvelut paikallisille järjestelmille
  • Tietoturvasovellukset

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Sami_Salmela_accesspoint

Tutustu myös muihin palveluihimme

Katso video