Usein kysyttyä

Kaikkea emme toki voi kertoa, mutta tässä useimmin kysyttyä kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuteen liittyen.  Asiantuntijamme kertovat lisää – ota rohkeasti yhteyttä.

Useimmiten vanha analoginen kaapelointi voidaan hyödyntää, jolloin uusimalla tallennin ja kamerat päästään HD-tason kuvanlaatuun. Mikäli tarpeena on isommat resoluutiot, joudutaan kaapelointia uusimaan tarvittavilta kameroilta.
Perinteinen kaapeloitu kulunvalvontajärjestelmä sähkölukkoineen on melko arvokas ratkaisu. Pääsynhallinta voidaan toteuttaa soveltuvaan kulunvalvontajärjestelmään langattomalla laajennuksella, milloin säästetään kaapeloinnissa ja lukituskuluissa.
Oikein suunniteltu ja toteutettu elektromekaaninen lukitusjärjestelmä mahdollistaa oikeuksien päivittämisen jaetuille avaimille ja kadonneiden avainten kuoletuksen ilman uudelleensarjoituksia.
Ilmoita asiasta esimiehellesi ja asiakaspalvelu@accesspoint.fi. Kiireellisissä tapauksissa voit myös soittaa tämän jälkeen meille p. 010 219 6380.
Ilmoita asiasta asiakaspalvelu@accesspoint.finiin vaihdamme sinulle uuden pin-koodin. Emme valitettavasti voi kertoa puhelimitse pin-koodeja. Tarvittaessa sinun tulee pyytää ovenavausta kollegalta, huoltoyhtiöltä tai vartiointiliikkeestä.

tai kysy asiantuntijoiltamme

Katso video