Miksi valita
AccessPoint?

AccessPoint on perustettu yhden filosofian varaan. Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Palvelemme omalla nimellämme ja olemme aina helposti tavoitettavissa. Asiakkaitamme kiinnostaa heidän kiinteistönsä turvallisuus, mutta kokonaisnäkemys sen toteuttamisesta saattaa puuttua. Siinä kohtaa me tulemme avuksi: Rakennamme turvallisuuden läpinäkyvän kokonaiskuvan ja asiakkaat tietävät aina, mikä on heidän toimitilansa nykytila.

Mikä tekee meistä erilaisen?

1

Kokonaisuuksien hallinta

Pystymme tarjoamaan toimisto- ja liikekiinteistöihin ainutkertaisen palvelupaketin, mikä kattaa turvatekniikkaan liittyvät palvelut, aulapalvelun ja vartiointipalvelut. Sen lisäksi saat kauttamme kiinteistön IT-ratkaisut. Asiakasvastaavillamme pysyvät langat käsissä myös yhteistyökumppaneiden ohjaamisessa ja yhteistyössä tehtävissä projekteissa.

2

Teknologiaosaaminen ja -riippumattomuus

Kokemuksemme turvateknologioista, sovelluskehityksestä, verkkotekniikoista ja palvelimista ja tietoturvaratkaisuista on huippuluokkaa. Pääkäytämme kaikkia yleisesti Suomessa myytäviä turvajärjestelmiä ja tiedämme jokaisen järjestelmän hyvät ominaisuudet sekä myös haasteet.

3

Ihmiset toiminnan keskiössä

Meille on tärkeää pystyä tarjoamaan ensiluokkainen ja huoleton asiakaskokemus asiakkaillemme. Pidämme huolen työntekijöidemme hyvinvoinnista, työvälineistä ja osaamisesta, jotta he voivat huolehtia hyvillä mielin asiakkaidemme asioista!

Haluatko tietää lisää miten toimitilojesi turvallisuutta voi parantaa?

Jätä yhteystietosi alle, niin kerromme miten AccessPoint parantaisi ja sujuvoittaisi toimintaasi.

Nimi(Pakollinen)
Katso video