Aulapalvelut

Kiinteistön aulapalvelu, joka vastaanottaa tärkeät vieraasi ja palvelee henkilökuntaasi.

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran, mutta hyvän vaikutelman joka päivä. Hymy ja osaaminen ovat valttikorttimme, millä pelaamme. Mielestämme kaikki lähtee myös oikeasta työntekijöistä oikeassa paikassa. Siksi keskitymme huolellisesti rekrytointiin ja etsimme erikseen kuhunkin palvelukohteeseen sopivat työntekijät. Aulan ei tarvitse olla myöskään persoonaton – siksi työntekijämme saavat pukeutua omiin mutta kriteerimme täyttäviin vaatteisiin. Panostamme henkilöstömme viihtyvyyteen ja pysyvyyteen. Esihenkilömme ovat läsnä arjessa ja mahdollistavat työntekijöidemme onnistumisen päivittäin.

Saat kauttamme palveluita seuraaviin tarpeisiin

  • Ensivaikutelman ammattilaiset
  • Toimiston tukipalvelut
  • Tilavarausjärjestelmät
  • Toimiston IT- ja AV-ratkaisut

Palvelupakettimme ei sisällä pelkästään hymyä

AccessPointin aulapalvelut voivat sisältää paljon muutakin kuin pelkän iloisen ja asiantuntevan palvelun. Kauttamme saa esimerkiksi myös toimistohotellipalvelut, sähköisen tilavarausjärjestelmän sekä infonäytöt ja varmatoimiset av-ratkaisut.

Jos kiinteistöön tarvitaan palvelualttiin henkilökunnan lisäksi tietoliikenneratkaisuja tai langattomia vierasverkkoja, voit kääntyä puoleemme. Asennamme ja ylläpidämme tarvittavan palvelukokonaisuuden itse.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Tutustu myös muihin palveluihimme

Katso video