Ajankohtaista
<< Palaa takaisin
6.3.2017
Ajankohtaista

Tervetuloa AccessPointin digitaaliseen maailmaan!

Facebooktwitterlinkedin

On suuri ilo päästä toivottamaan tervetulleeksi asiakkaamme, yhteistyökumppanimme sekä henkilöstömme matkalle digitaalisempaan maailmaan. Vuonna 2017 AccessPoint tulee jatkamaan edelleen henkilökohtaiseen läsnäoloon perustuvaa, hyvää asiakaspalvelua, mutta kehittää myös voimakkaasti digitaalisia palveluitaan eteenpäin.

 

Hyvä asiakaspalvelu ja kehittäminen vaativat osaamista, joten olemme panostaneet taasen rekrytointiin – kasvu ja kehitys vaatii tekijänsä! Tammikuussa 2017 meillä aloitti kolme uutta työntekijää. Olemme myös päässeet Tekesin Digiboosti -projektiin, minkä avulla saamme myös lisää vauhtia tekemiseemme.

 

Vuosi 2016 sujui suunnitellun mukaisesti: saavutimme liikevaihdossa tavoitteidemme mukaisen tason, rekrytoimme useita työntekijöitä sekä säilytimme liiketoiminnan kannattavuuden. Lunastimme asiakaslupauksia ja saimme myös luotua lisää uusia asiakassuhteita. Päivitimme myös AccessPoint -brändin sekä laadimme menestyssuunnitelman tuleville vuosille. Vuodelta 2017 odotamme edelleen positiivista virettä niin talouden kuin myös muun tekemisemme osalta.

 

AccessPointin nettisivut ja LinkedIn -tilimme tulevat olemaan jatkossa enemmän elävät ja useammin päivittyvät. Jaamme jatkossa molempiin kanaviin ajankohtaista asiaa kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuden arjesta, vinkeistä ja uusista innovaatioista. Tule mukaamme!

Hannu Halonen