AccessPoint ja Abloy yhteistyöhön 

AccessPoint on laajentanut liiketoimintaansa huhtikuussa 2023 Abloy OS – ja Entry-kulunvalvontajärjestelmillä. Palvelumme kattavat Abloy OS ja Entry kulunvalvontajärjestelmiin liittyvät asennus-, ylläpito- ja ohjelmistopalvelut kokonaisvaltaisesti. Abloyn vaatimat koulutukset on suoritettu huhtikuussa 2023 ja yhteistyö on käynnistynyt välittömästi yhteistyösopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. 

”Järjestelmät ovat toki tuttuja ja hyviksi havaittuja jo useiden vuosien ajalta turvallisuusjärjestelmien pääkäyttäjäpalveluiden palveluidemme kautta. Nyt yhteistyön virallisesti alettua saimme hyvää lisätietoa jaaivan uutta oppia järjestelmien asentamiseen ja käyttöönottoihin liittyen”, toteaa Aarno Ukskoski. 

Abloy OS on nykyaikainen ja tarpeen mukaan skaalautuva vaihtoehto

Suomalainen Abloy OS -järjestelmä on nykyaikainen, isot kokonaisuudet mahdollistava ratkaisu. Järjestelmä kehittyy jatkuvasti ohjelmistopäivitysten myötä. Abloy OS on modulaarinen ja skaalautuu asiakkaiden tarpeisiin joustavasti – perusohjelmiston lisäksi laajennukset valitaan tarpeen mukaan. Selainpohjainen käyttöliittymä on sujuva hallinnoijalleen eikä vaadi erillisten työpöytäohjelmistojen asennuksia. Myös järjestelmän API-rajapinnat tuovat avoimuutta ja integroitavuutta, mitä tietyissä asiakastarpeissa kulunvalvontajärjestelmiltä nykyisin paljonkin odotetaan. 

Abloy Entry taklaa perustarpeet pienemmissä kohteissa 

Abloy Entry -järjestelmä on moderni, matalan kynnyksen kulunvalvontajärjestelmä, joka taklaa useimmat perustarpeet pienemmissä kohteissa. Järjestelmä mahdollistaa 1–64 oven toteutukset eikä vaadi isoja investointeja. Järjestelmä on mahdollista päivittää myöhemmin Abloy OS -järjestelmäksi, mikäli tarpeet kasvavat tulevaisuudessa. 

Yhteistyö tarjoaa mahdollisuudet laajempaan ja parempaan palveluun asiakkaille 

Solmitun yhteistyön tavoitteena on asiakaspalvelun parantaminen omille asiakkaillemme. Halutessaan nykyiset pääkäyttöasiakkaamme voivat jatkossa siirtää jakelusopimuksensa AccessPointille, jolloin asiakkaan Abloy OS -kulunvalvontajärjestelmään liittyviä kumppaneita on jatkossa vain yksi. 

“Yleinen suuntaus on palveluiden keskittäminen ja sujuvuus. Tähän asiakkaidemme toiveeseen toki haluamme osaltamme vastata”, kertoo Aarno Ukskoski. 

Katso video