Turvalaiteasentaja

REKRY Turvalaiteasentaja – hae 8.12.2023 mennessä

Mikä työ ja mitä odotamme sinulta?

 

Työtehtäviisi kuuluu turva- ja lukitusjärjestelmiin liittyvät huolto- sekä asennustyöt.

Olet mahdollisesti hakemamme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, asiakaspalvelutaitoinen, sosiaalinen sekä rento tekijä. Ennen kaikkea haemme joukkoomme oikeinlaista persoonaa ja joukkuepelaajaa.

Edellytämme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta turva- ja/tai lukitusjärjestelmien asennus-, ohjelmointi-, huolto- ja viankorjaustöistä. Tehtäväkenttään kuuluu monipuolisesti kulunvalvontajärjestelmät, lukitusjärjestelmät, rikosilmoitinjärjestelmät sekä kameravalvontajärjestelmät. Nuhteeton tausta ja turvasuojaajakortti ovat edellytyksenä rekrytoinnille. Tarvitset työssäsi myös omaa autoa.

Mitä meillä on tarjota sinulle?

 

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät joustavilla työajoilla, hyvillä työvälineillä, henkilökuntaetuja sekä kannustavan työyhteisön.

Meillä työkaverisi ovat alan konkareita ja huippuosaajia. Teemme työtä tiimeissä, joten saat apua ja tukea päivittäisessä työskentelyssä. Sinulla on myös mahdollisuus oppia joka päivä uutta sekä kasvattaa osaamistasi työn ohessa.

Pidämme huolen siitä, että työn tekeminen on meillä myös hauskaa.

Miten hakea työpaikkaa?

Meillä ei tehdä tästä turhan vaikeaa. Mikäli tunnet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä cv:si 8.12.2023 mennessä osoitteeseen: rekry@accesspoint.fi. Merkitse sähköpostin aihekenttään “Turvalaiteasentaja”.

Halutessasi voit tiedustella lisää työpaikasta rekrytoivalta esihenkilöltämme:

Aarno Ukskoski / p. 040 550 0493

AccessPoint Oy on vuonna 2013 perustettu suomalainen kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuden palveluja tarjoava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme riippumattomasti alan edistyneimpiä käytäntöjä, ratkaisuja ja palveluita yli 100 työntekijän voimin. Työntekijämme edustavat alan parasta osaamista Suomessa.

Hae työpaikkaa

Rekrytointimme käsittelee hakemuksia jo hakuaikana - ole siis nopea!
Katso video