Asiakaspalvelu

REKRY Turvallisuusoperaattori – hae 9.12.2022 mennessä

Mikä työ ja mitä odotamme sinulta?

 

Turvallisuusoperaattorin työtehtäviin kuuluvat monipuoliset asiantuntija- ja asiakaspalvelutyöt kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuden parissa. Hallinnoit päivittäin asiakkaidemme kulunvalvonta, rikosilmoitin- ja kamerajärjestelmiä sekä suoritat avainhallintaan liittyviä työtehtäviä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet positiivinen, hyvät vuorovaikutustaidot omaava sekä asiakaslähtöinen. Edellytämme sinulta aktiivista otetta tekemääsi työtä kohtaan. Ennen kaikkea haemme tiimimme oikeanlaista persoonaa ja joukkuepelaajaa, jolla on halua kehittyä ja kasvaa yrityksen mukana. Nuhteeton tausta ja turvasuojaajakortin myöntäminen ovat edellytyksenä rekrytoinnille.

Katsomme eduksi kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä esimerkiksi hälytys- ja palvelukeskuksessa, turvallisuusvalvomossa tai kokemuksen turvallisuusjärjestelmien asennuksesta.

Mitä meillä on tarjota sinulle?

 

Tulet työskentelemään osana laajaa asiakaspalvelutiimiämme, jossa opimme päivittäin toisiltamme ja teemme työt yhdessä valmiiksi. Työntekijöidemme käytössä on edistyneet ja nykyaikaiset työvälineet sekä toimivat prosessit.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, henkilökuntaetuja sekä kannustavan työyhteisön. Pidämme huolen siitä, että työntekeminen on meillä myös hauskaa.

Miten hakea työpaikkaa?

 

Meillä ei tehdä tästä turhan vaikeaa. Mikäli tunnet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä cv:si 9.12.2022 mennessä osoitteeseen: rekry@accesspoint.fi. Merkitse sähköpostin aihekenttään “Turvallisuusoperaattori”.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Tino Casagrande p. 040 809 4927. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

AccessPoint Oy on vuonna 2013 perustettu suomalainen kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuden palveluja tarjoava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme riippumattomasti alan edistyneimpiä käytäntöjä, ratkaisuja ja palveluita yli 100 työntekijän voimin. Työntekijämme edustavat alan parasta osaamista Suomessa.

Hae työpaikkaa

Rekrytointimme käsittelee hakemuksia jo hakuaikana - ole siis nopea!
Katso video