Vuosi 2020 – Nevö foget!

2020 – Koronaa ja kasvua

Nyt on hyvä aika katsoa hieman peruutuspeiliin miltä vuosi 2020 osaltamme näytti, vaikka vuosi 2021 meneekin jo hyvää vauhtia kevättä ja kesää kohti.

Kukaan ei varmaan tiennyt millainen vuodesta tuleekaan, jos olisi kysytty viime vuoden 2020 tammikuussa.

Lähes koko vuotta leimasi epidemian tuoma epävarmuus ja sen seurauksena tullut ”uusi arki” etätöineen ja Teams-palavereineen. Siirtyminen uuteen sujui kuitenkin nopeasti ja melko kivuttomasti. Kaiken säätämisen, järjestelyjen ja muuttuvien ohjeiden seurauksena saimme pidettyä AccessPointin vankkurit kuitenkin vauhdikkaassa liikkeessä, suojeltua henkilöstöä tartunnoilta ja palveltua asiakkaamme palvelulupaustemme mukaisesti.

Liiketoiminnan näkökulmasta vuosi 2020 oli loistava

Saavutimme liikevaihdossa hieman yli 8,4 miljoonaa euroa, eli orgaanista kasvua tuli +10 % ja samalla paransimme vertailukelpoista käyttökatetasoa. Kasvu tuli pääosin jatkuvista palveluista, eli uusien palvelusopimusten myötä.

Talouslukujen kasvun lisäksi saimme rekrytoitua lisäksi 15 uutta työkaveria ja kunnian aloittaa yhteistyön useiden uusien asiakkaiden kanssa. Itse asiassa vuonna 2020 kasvoimme asiakasmäärässä enemmän kuin kertaakaan aikaisemmin. Saimme myös asiakastyytyväisyysmittauksessa huippuluokan tulokset, josta kerroimme aiemmin. Kokonaisuutena voin siis ylpeydellä todeta, että selvisimme vuodesta 2020 erinomaisesti.

Mitä vuosi 2021 tuo tullessaan?

Epidemia ei ole vielä väistynyt ja viime vuonna opittu arki jatkuu. Toivetta on, että pääsemme tänä vuonna näkemään enemmän työkavereita ja asiakkaita, mutta meidän pitää vielä malttaa odottaa hetki sitä.

AccessPoint jatkaa tänä vuonna siitä mihin viime vuonna jäi ja tavoitteenamme on edelleen kasvaa kaikilla mittareilla sekä säilyttää ilon tunne työtä kohtaan. Tulemme myös vuoden aikana kertomaan aikaisempaa enemmän kuulumisiamme ja avaamaan myös tulevaisuuden tavoitteitamme.

Nöyrin kiitos työntekijöille ja asiakkaillemme! Tästä on hyvä jatkaa yhteistä matkaa. Nyt läppäri kiinni, ylös kotisohvalta ja lapsia hakemaan päiväkodista…

Katso video