REKRY Tekninen asiantuntija joukkoomme!

OLETKO SE SINÄ?

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset asiantuntijatyöt kiinteistöjen turvallisuustekniikan ja lukitusjärjestelmien parissa. Tehtäväsi on varmistaa, että asiakkaidemme turvallisuusjärjestelmät ja -ratkaisut toimivat oikein. Työpäiviisi kuuluu huoltotöiden ohjaamisen lisäksi myös projektien valvonta sekä eri osapuolien ohjaaminen.

Olet etsimämme henkilö, jos olet iloinen, hyvät vuorovaikutustaidot omaava sekä asiakaslähtöinen joukkuepelaaja. Sinulta löytyy tarkkuutta ja aktiivista otetta työhösi. Osaat pitää myös useamman pallon ilmassa kerrallaan.

HAETTU OSAAMINEN

Edellytämme aikaisempaa työkokemusta turvallisuusjärjestelmiin liittyvistä asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävistä sekä kokemusta projektityöskentelystä. Aikaisempi kokemus esimerkiksi turvallisuusjärjestelmien pääkäyttötehtävistä ja/tai turvalaitteiden asennuksesta on hyvä kokemuspohja tässä tehtävässä menestymiselle.

TARJOUKSEMME

Tarjoamme rennon ja kannustavan työyhteisön sekä näköalapaikan yhdessä nopeimmin toimialallaan kasvavassa yrityksessä. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa työtehtäviesi sisältöön ja antaa omaa näkemystä toimintamme kehittämiseen. Korvaus menetetystä vapaa-ajasta on kohtuullinen.

PAIKAN HAKEMINEN JA TÄYTTÄMINEN

Mikäli tunnet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä cv:si 4.6.2021 mennessä osoitteeseen: rekry@accesspoint.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

AccessPoint Oy on vuonna 2013 perustettu suomalainen kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuden palveluja tarjoava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme riippumattomasti alan edistyneimpiä käytäntöjä, ratkaisuja ja palveluita. Työntekijämme edustavat alan parasta osaamista Suomessa.

Katso video