Laatuun ja kehittämiseen panostus jatkuu – nyt ISO-sertifioituna

AccessPointin 10-vuotistaipaleen aikana liiketoiminta on kasvanut ja kehittynyt. Halusimme turvata edellytykset laadukkaalle ja läpinäkyvälle liiketoiminnalle pitkälle tulevaisuuteen: Hallintajärjestelmämme on auditoitu hyväksytysti ISO standardien 9001, 14001, 45001 (laatu-, ympäristö-, työterveys- ja turvallisuus) mukaiseksi Bureau Veritas Finlandin toimesta huhtikuussa. 

HSEQ-kehitysprojekti (Health, Safety, Environment, Quality) kesti noin vuoden Ahertava Oy:n avustuksella – halusimme varmistaa aikataulussa pysymisen ja päästä liiketoimintahyötyihin nopeasti käsiksi. AccessPointin HSEQ-ryhmän vastuulla on jatkuva toiminnan seuranta ja kehitys – ryhmä johtaa jatkuvaan parantamiseen tähtäävää toimintaa koko yrityksessä. Ensimmäisenä vuotena ryhmän toiminta painottuu käytäntöjen jalkauttamiseen koko organisaation tasolle.

Mutta minkälaisia hyötyjä olemme tunnistaneet sertifioinnista, auditoinneista ja HSEQ-ryhmän perustamisesta?

  1. Riskienhallinnan ja riskilähtöisyyden näkyväksi tekeminen kaikessa toiminnassa.
  2. Laadunhallinnan, ympäristövastuullisuuden sekä työterveys- ja turvallisuusasioiden tarkastelu yhteisesti kehittää toimintaa koko organisaatiossa. 
  3. Liiketoimintaa seurataan ja johdetaan säännöllisesti talousmittareiden lisäksi laatu-, ympäristövastuullisuus-, työterveys- sekä työturvallisuusmittareiden perusteella. 

ISO-sertifiointi näkyy paitsi sisäisesti, myös asiakkaillemme: odotettavissa entistä laadukkaampaa palvelua kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuden saralla. 

Alan uusin tieto ja parhaat vinkit uutiskirjeestämme

Haluatko ensimmäisten joukossa asiantuntijasisältöjä kiinteistö-  ja toimitilaturvallisuuteen liittyvistä aiheista?

Tilaa turvallisuuskartoitus
AccessPointin ammattilaiset auttavat selvittämään sinun kiinteistösi tai toimitilasi turvallisuustilanteen. Meiltä saat kattavan tilannearvion nykytilanteesta ja teknologiariippumattoman ratkaisuehdotuksen jatkoa varten.
Katso video