Kuka kiinteistössäsi kulkee?

Liikekiinteistöjen ja toimitilojen kävijämäärät kuvaavat hyvin kiinteistössä tapahtuvaa toimintaa sekä sen laajuutta. On henkilö sitten vakituinen kiinteistön vuokralainen, vierailija, siivooja tai vaikka paketin tuova postimies, on liikkumisen oltava sujuvaa, hallittua ja tehokasta.

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Määrittämällä kiinteistössä selkeät kulkualueet, toimintaohjeet ja käytännöt vältytään mm. arjen haasteilta, turhilta hälytyksiltä sekä luodaan turvallinen työympäristö. Olemme havainneet, että alusta saakka ammattitaidoilla toteutetun kulunvalvonnan ja avaintenhallinnan luovan kiinteistön käyttäjille toimivuutta, varmuutta sekä tärkeimpänä viihtyvyyttä. Kun tiedetään, kenen kuuluu liikkua mihinkin aikaan kiinteistössä ja luodaan toimivat ratkaisut sitä silmällä pitäen, säästetään muun muassa aikaa ja rahaa niin kiinteistöltä kuin vuokralaisilta.

Kiinteistöturvallisuudessa moni asia toimii niin sanotusti pinnan alla näkymättömissä ja valitettavan usein myös toimintahäiriöt voivat jäädä huomaamatta. Me AccessPointilla olemme luoneet teknisen valvonnan kautta ratkaisun, jossa niin asiakkaan kuin käyttäjänkään ei tarvitse huolehtia mitä pinnan alla tapahtuu. Kunhan vilinä kiinteistössä pysyy yllä, me varmistamme sujuvan kulkemisen ja järjestelmien toiminnan.

Pääsiäinen ja pitkäperjantai ovat jo nurkan takana ja tässä vaiheessa onkin hyvä muistuttaa oviohjauksien arkipyhämuutoksista sekä muista ohjeistuksista arkipyhille kiinteistöön. On tärkeää varmistaa, että kiinteistöön päästään ajallaan sisään, mutta yhtä lailla, että tarpeeton liikkuminen kiinteistössä ennaltaehkäistään.

Kulunvalvontajärjestelmän huoltotyöt takaavat laitteiston toiminnan, mutta milloin viimeksi kiinteistöösi on määritelty käyttäjäohjeet, kulkualueet tai esimerkiksi avaimet sekä kulkutunnisteet inventoitu? Ovatko pyhien oviohjaukset tarkistettuna?

Mikäli vastausta joutuu miettimään pitkään, voi tilannekartoitus olla paikallaan. Mikäli tilanteesi mietityttää, ole meihin yhteyksissä. Kuuntelen mielelläni ajatuksesi ja kerron, kuinka voimme auttaa sinua.

Alan uusin tieto ja parhaat vinkit uutiskirjeestämme

Haluatko ensimmäisten joukossa asiantuntijasisältöjä kiinteistö-  ja toimitilaturvallisuuteen liittyvistä aiheista?

Tilaa turvallisuuskartoitus
AccessPointin ammattilaiset auttavat selvittämään sinun kiinteistösi tai toimitilasi turvallisuustilanteen. Meiltä saat kattavan tilannearvion nykytilanteesta ja teknologiariippumattoman ratkaisuehdotuksen jatkoa varten.
Katso video