Asiakastiedote koronavirukseen liittyen 17.3.2020

Arvoisa asiakkaamme

Olemme tiukentaneet varautumistoimiamme koronaepidemiaan liittyen.

Valtaosa henkilöstöstämme on siirretty työskentelemään etätyöskentelynä kotoa käsin. Avainten sekä kulkutunnisteiden noudot ja palautukset tapahtuvat kuitenkin edelleen normaaliin tapaan. Pyydämme kuitenkin, että tarpeetonta lähikontaktia pyrittäisiin välttämään, joten epidemian ajan toivoisimme, että vain välttämättömät noudot ja luovutukset toteutetaan.

Huomioittehan myös, että asiakaspalvelumme työpyyntöjen vasteajat voivat poikkeuksellisesti olla hetkittäin hieman normaalia pidemmät mahdollisten sairastumisten ja karanteeniin määräämisten vuoksi. Pyrimme kuitenkin hoitamaan kaikki saapuneet työpyynnöt mahdollisimman nopeasti ja edelleen kiireelliset työpyynnöt priorisoiden.

Jatkamme aulapalveluiden tuottamista toistaiseksi normaaliin tapaan ja pyrimme tuottamaan palvelun mahdollisimman häiriöttä. Mahdolliset vakituisten työntekijöiden sairastumiset pyrimme paikkaamaan varahenkilöjärjestelyiden avulla. Mikäli palveluun kuitenkin tulee muutoksia tai häiriöitä, tiedotamme Asiakasta tästä kohdennetusti erikseen.

Katso video