AccessPoint on ostanut Secon Systems Oy:n

Asiakastiedote

ACCESSPOINT OY ON OSTANUT SECON SYSTEMS OY:N KOKO OSAKEKANNAN 19.12.2018 TOTEUTETULLA KAUPALLA.

Yrityskaupasta huolimatta yhtiöt jatkavat toistaiseksi toimintaansa itsenäisinä ja toisistaan erillisinä yrityksinä. Nykyiset palvelut, henkilöstö ja asiakkuudet jatkuvat ennallaan.

Tavoitteena toteutuneessa kaupassa on mahdollistaa molempien yhtiöiden asiakkaille entistä parempi palvelu ja laajempi palvelukokonaisuus alan parhailla ammattilaisilla.

”Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että Secon Systems pääsee osaksi AccessPointia. Mielestämme tämä takaa asiakkaillemme ja henkilöstöllemme parhaan mahdollisen tulevaisuuden ja kodin. Secon jatkaa yrityskaupan jälkeen vartiointipalveluiden sekä muutto- ja tilahallintapalveluiden tuottamista kuten ennenkin tytäryhtiöidensä Secon Security Oy:n ja Secon Service Oy:n kautta. Yhteistyötä Seconin ja AccessPointin kanssa on tarkoitus tiivistää ja kehittää tulevaisuudessa”, toteaa toimitusjohtaja Keijo Kauritsalo.

”Toivotamme Secon Systemsin henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi osaksi joukkuettamme tuottamaan kanssamme toimialan parasta palvelua!”, toivottaa Hannu Halonen.

Lisätietoja:
Hannu Halonen
AccessPoint Oy ja Secon Systems Oy
050 452 3335
hannu.halonen@accesspoint.fi

AccessPoint on kotimainen vuonna 2013 perustettu teknisiä kiinteistöturvallisuus- sekä aulapalveluita tarjoava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme kiinteistöjen turvaksi parhaat teknologiariippumattomat ratkaisut huippuammattilaisten suunnittelemana ja toteuttamana. Henkilöstömme edustaa alansa parasta osaamista. Liikevaihtomme oli 6,5 miljoonaa euroa vuonna 2017 ja työllistämme noin 70 ammattilaista. www.accesspoint.fi

Secon Systems on suomalainen turvatekniikan palveluita tarjoava yritys, jonka liikevaihto oli noin miljoona euroa vuonna 2017. Yhtiö työllistää 10 ammattilaista. Yrityskaupan jälkeen Secon-konserniin jää kaksi yhtiötä emoyhtiön lisäksi: Secon Security Oy (vartiointipalvelut) ja Secon Service Oy (kiinteistöjen tukipalvelut). www.secon.fi

Katso video