AccessPoint ja OP Kiinteistösijoitus yhteistyöhön

OP Kiinteistösijoitus Oy ja AccessPoint Oy ovat solmineet sopimuksen turvallisuusjärjestelmien ja mekaanisen lukituksen pääkäyttäjäpalveluista. Sopimus kattaa OP Kiinteistösijoitus Oy:n hallinnoimat liike- ja toimistokiinteistöt valtakunnallisesti ja astuu voimaan 1.2.2020.

Sopimuksen tavoitteena on pitkäaikainen kumppanuus sekä lisäarvon tuottaminen kiinteistön käyttäjille ja omistajalle mm. seuraavin käytännön toimin:

  • Yksinkertainen ja selkeä malli loppukäyttäjien asiakaspalveluun.
  • Tehokas tapa järjestelmien kunnonvalvontaan ja huoltoon.
  • Aktiivinen yhteydenpito omistajan kanssa palveluun ja järjestelmien ylläpitoon liittyen.

”Halusimme luotettavan kumppanin vaativaan tehtävään turvallisuusjärjestelmiemme pääkäyttäjäksi, joka hoitaa huolella kiinteistökantaamme sekä myös kehittää toimintaa koko ajan. Valintamme osui AccessPointiin, jonka katsoimme täyttävän kaikki kriteerimme”, kertoo kiinteistöpäällikkö Matti Puromäki OP Kiinteistösijoitus Oy:stä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä ja ylpeitä siitä, että pääsemme tuottamaan OP Kiinteistösijoitukselle turvallisuusjärjestelmiin ja lukitukseen liittyviä pääkäyttäjäpalveluita. Solmittu kumppanuus on yrityksellemme merkittävä ja odotamme innolla alkavaa yhteistyötä. Haluamme omalta osaltamme tukea kiinteistöjen käyttäjien päivittäistä työn tekoa, mahdollistaen sujuvan ja turvallisen kulkemisen kiinteistöissä”, toteaa asiakkuuspäällikkö Tino Casagrande.

AccessPoint Oy on suomalainen vuonna 2013 perustettu kiinteistöjen teknisiin turvallisuusjärjestelmiin sekä pääkäyttäjä- ja aulapalveluihin keskittyvä yritys. Tarjoamme kiinteistöjen turvaksi parhaat ja teknologiariippumattomat ratkaisut ammattilaisten suunnittelemana sekä toteuttamana. Liikevaihtomme oli 7,6 miljoonaa euroa vuonna 2019 ja työllistämme 78 huippuosaajaa. www.accesspoint.fi

Lisätiedot:

OP Kiinteistösijoitus Oy, Matti Puromäki, 040 838 1037, matti.puromaki@op.fi

AccessPoint Oy, Tino Casagrande, 040 809 4927, tino.casagrande@accesspoint.fi

Katso video