iLOQ key and reader

AccessPoint ja iLOQ yhteistyöhön

AccessPoint on valtuutettu iLOQ jälleenmyyjä

AccessPoint on laajentanut liiketoimintaansa vuoden 2022 alussa iLOQ:n lukitus- ja pääsynhallintajärjestelmien asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelulla. Palvelumme kattavat iLOQ:n S10-, S5- ja S50-järjestelmät kokonaisvaltaisesti.

Valmistajan vaatimat kurssit ja koulutukset on suoritettu helmikuussa 2022. Järjestelmät ovat toki tuttuja ja hyviksi havaittuja jo useiden vuosien ajalta turvallisuusjärjestelmien pääkäyttäjäpalveluiden ja avainhallinnan palveluidemme kautta.

iLOQ 5-Series tuoteperhe tuo joustavuutta ja turvallisuutta erilaisiin lukitustarpeisiin

Digitaalinen iLOQ S5 -lukitusjärjestelmä on osa muokattavaa ja joustavaa iLOQ 5-Series
-tuoteperhettä. Asiakkaat voivat käyttää digitaalisiin avaimiin perustuvaa iLOQ S5 -ratkaisua, iLOQ S50 -mobiiliratkaisua tai niiden yhdistelmää.

Joustavuuden ja turvallisuuden takaa, että avaimia ja oikeuksia voidaan päivittää etänä ja lukot, lukijat, puhelimet sekä avaimet päivittävät toisilleen viimeisimpää tietoa.

Yhdessä järjestelmässä voidaan käyttää monia eri tunnisteita, kuten digitaalisia iLOQ S5 -avaimia, iLOQ S50 -avain fobeja, RFID-tunnisteita, NFC-ominaisuudella varustettua puhelinta ja PIN-koodeja.

iLOQ 5 -Series skaalautuu täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. Siksi se soveltuu yhtä hyvin yksittäisiin rakennuksiin kuin kymmenistä kiinteistöistä koostuviin kokonaisuuksiin, joissa on tuhansia lukkoja.

“Kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuden ratkaisujen digitalisoituessa ja kehittyessä nopeaa vauhtia, on ollut luontevaa etsiä palvelurepertuaariimme joustavaa lukitus- ja pääsynhallintaratkaisua, missä on selkeää älykkyyttä perinteiseen mekaaniseen lukitukseen verrattuna. Haluamme palvella asiakkaitamme tulevaisuudessakin mahdollisimman kokonaisvaltaisesti”,  toteaa Aarno Ukskoski.

Haluaisitko kuulla lisää?

Myyntitiimimme palvelee sinua lukitus- ja pääsynhallinnan ratkaisuissa!

iLOQ on nopeasti kasvava suomalaisyritys ja lukitusalan teknologisen vallankumouksen johtaja. Yrityksen tuotteet korvaavat mekaanisen lukituksen digitaalisella pääsynhallinnalla. iLOQ-ratkaisut perustuvat yrityksen kehittämään, patentoitavaan teknologiaan, joka mahdollistaa digitaalisen lukitsemisen ilman paristoja tai kaapeleita. iLOQ korvaa mekaaniset ja sähkömekaaniset lukitusjärjestelmät ympäristöystävällisillä omavoimaisilla ratkaisuilla, jotka ratkaisevat kadonneista tai kopioiduista avaimista, lukon ylläpidosta ja elinkaarikustannuksista aiheutuvat ongelmat. www.iloq.com

Katso video