6 vinkkiä – Näin turvaat kiinteistösi ja säästät tuhansia euroja vuodessa

Monet liike- ja toimistokiinteistöt kärsivät vanhentuneista kulunvalvonta- ja rikosilmoitinjärjestelmistä. Järjestelmät on aikoinaan asennettu oikein, mutta toimivat edelleen samalla tavalla kuin asennuksen aikaan. Tämä laiminlyönti voi aiheuttaa tarpeettomia kustannuksia, jopa kymmenien tuhansien eurojen edestä vuosittain.

Tässä on kuusi vinkkiä, jotka auttavat sinua säästämään rahaa ja samalla parantamaan kiinteistösi turvallisuutta.

 1. Tarkista vartiointiliikkeen toimintaohjeet hälytysvalvonnan osalta

  Oletko tietoinen mihin kellonaikoihin vartiointiliike ajaa kiinteistön hälytykset? Voisiko näitä aikoja siirtää myöhemmäksi? Tarkista vartiointiliikkeen toimintaohjeet ja keskustele heidän kanssaan mahdollisista aikataulumuutoksista. Näin voit välttää tarpeettomia hälytyksiä ja säästää kustannuksissa.

 2. Tarkista kiinteistön järjestelmien asetukset

  Kiinteistön järjestelmien asetuksilla on suuri merkitys turvallisuuden kannalta. Varmista, että valvottavat alueet, ovet ja kellonajat ovat ajan tasalla ja vastaavat nykyisiä tarpeita. Tarkista järjestelmän asetukset ja tee tarvittavat muutokset turvallisuuden parantamiseksi ja kustannusten vähentämiseksi.

 3. Tiedota vuokralaisia ja käyttäjiä hälytysvalvonnan periaatteista

  Kaikkien kiinteistön käyttäjien on oltava tietoisia hälytysvalvonnan periaatteista. Varmista, että vuokralaiset ja muut käyttäjät ymmärtävät esimerkiksi, jos ovien auki pitämisestä lähtee hälytys tietyn kellonajan jälkeen. Tietoinen ja vastuullinen käyttäjäkunta auttaa vähentämään hälytyksiä ja mahdollisia vahinkoja.

 4. Huolla turvallisuusjärjestelmät

  Vaikka turvallisuusjärjestelmä on alun perin asennettu oikein, se tarvitsee säännöllistä huoltoa toimiakseen luotettavasti. Tarkista, milloin järjestelmä on viimeksi huollettu, ja huolehdi säännöllisistä huoltotoimenpiteistä. Tämä varmistaa, että järjestelmä toimii tehokkaasti ja vähentää mahdollisia teknisistä vioista johtuvia hälytyksiä.

 5. Säädä ulko-ovien turvallisuusominaisuudet

  Yksi tärkeä yksityiskohta on kiinnittää huomiota ulko-ovien turvallisuusominaisuuksiin. Varmista, että ovipumput on säädetty, lukot ovat hyvässä kunnossa, painikkeet toimivat moitteettomasti ja kuvutukset ovat asianmukaiset. Tämä pieni vaiva voi estää murtoyrityksiä ja tarpeettomia hälytyksiä, jotka voivat aiheuttaa merkittäviä taloudellisia menetyksiä.

 6. Pyydä vartiointiliikkeeltä sähköinen raportti jokaisesta hälytyskäynnistä

  Usein huoltomiehillä voi olla pino hälytyskäyntiraportteja, mutta nämä tiedot eivät aina tavoita kiinteistön omistajaa tai maksajaa. Pyydä vartiointiliikkeeltä sähköinen raportti jokaisesta hälytyskäynnistä. Näin pysyt ajan tasalla kiinteistösi turvallisuustilanteesta ja voit tarvittaessa tehdä muutoksia järjestelmään.

Katso videolta kaikki vinkit kokonaisuudessaan.

Näiden kuuden vinkin avulla voit parantaa kiinteistösi turvallisuutta ja säästää merkittävästi kustannuksissa. Jos tarvitset apua, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Tehokas kulunvalvonta ja rikosilmoitinjärjestelmä eivät ole ainoastaan turvallisuutta edistäviä tekijöitä, vaan myös tärkeitä sijoituksia kiinteistösi suojelemiseksi.

Alan uusin tieto ja parhaat vinkit uutiskirjeestämme

Haluatko ensimmäisten joukossa asiantuntijasisältöjä kiinteistö-  ja toimitilaturvallisuuteen liittyvistä aiheista?

Tilaa turvallisuuskartoitus
AccessPointin ammattilaiset auttavat selvittämään sinun kiinteistösi tai toimitilasi turvallisuustilanteen. Meiltä saat kattavan tilannearvion nykytilanteesta ja teknologiariippumattoman ratkaisuehdotuksen jatkoa varten.
Katso video