Meillä osataan, meillä palvellaan.

Toimintaideamme

Olemme suomalainen kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuden palveluja tarjoava yritys. Autamme kaikissa kiinteistön turvallisuuteen liittyvissä haasteissa. Rakennamme aina sopivan palvelukokonaisuuden uusinta tekniikkaa ja vankkaa palveluosaamistamme hyödyntäen. Tarjoamme asiakkaillemme riippumattomasti alan edistyneimpiä käytäntöjä ja ratkaisuja sekä palveluita.

 

AccessPoint on kotimainen järjestelmäriippumaton yritys. Tarjoamme asiakkaan kiinteistön turvaksi parhaat ratkaisut huippuammattilaisten suunnittelemana ja toteuttamana. Henkilöstömme edustaa alansa parasta osaamista.

 

Asiakkaan ehdoilla – turvallisuudesta tinkimättä

Olemme kotimainen turvallisuusalan huippu-asiantuntija. AccessPoint on aina varma valinta, kun tarvitaan parasta porukkaa ja parasta palvelua.

 

Yritysfilosofiaamme kuuluu, että olemme olemassa asiakkaitamme varten. Palvelemme omalla nimellämme ja olemme aina helposti tavoitettavissa. Asiakkaitamme kiinnostaa heidän kiinteistönsä turvallisuus, mutta kokonaisnäkemys sen toteuttamisesta saattaa puuttua. Siinä kohtaa me tulemme avuksi: Rakennamme turvallisuuden kokonaiskuvan ja tuotamme aina asiakkaalle ajankohtaisen tilannetietouden.

 

Ota meihin yhteyttä ja sovi tapaaminen. Meillä osataan – meillä palvellaan.

 


Trustmary Reviews

Ota meihin yhteyttä ja sovi tapaaminen. Meillä osataan ja palvellaan.

Ota yhteyttä!