Läsnäolopalvelut

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran, mutta hyvän vaikutelman joka päivä. Meille on kunnia-asia, että iloinen ja osaava aulahenkilökuntamme hoitaa asiakkaidemme asioita päivittäin. Mitä kaikkea tarjoamamme aulapalvelukokonaisuus voisi sisältää? Välitä meille ideasi niin luodaan toiveidesi palvelu.

 

Aula on tärkeä osa kiinteistöä – sen ohi jokainen kiinteistössä kävijä kulkee päivittäin. Meille läsnäolopalveluissa on tärkeää henkilöstön pysyvyys ja korkea palveluasenne. Aulan ei myöskään tarvitse olla persoonaton – aulahenkilökuntamme ottaa vastaan ja huomioi jokaisen kiinteistön työntekijän ja vierailijan.

 

Ei vain hymyilyä

AccessPointin läsnäolopalvelut sisältävät paljon muutakin kuin pelkän iloisen tervehdyksen. Kauttamme saa esimerkiksi myös toimistohotellipalvelut, mukaan lukien sähköisen tilanvarausjärjestelmän sekä infonäytöt ja nykyaikaiset ja varmatoimiset av-ratkaisut. Jos kiinteistöön tarvitaan palvelualttiin henkilökunnan lisäksi tietoliikenneratkaisuja tai langattomia verkkoja, voit luottaa meihin. Toteutamme ja ylläpidämme tarvittavan palvelukokonaisuuden.