Vierailijahallinta Access4Visit

Access4Visit – ratkaisu vierailijahallintaan

Access4Visit tekee vierailijahallinnasta tehokkaampaa sekä huomioi vieraasi paremmin kuin aikaisemmin, jo ennen taloon sisään astumista. Nopeutta ja mutkattomuutta jokaiseen päivään, vastaanottavaisesta ilmapiiristä tinkimättä.

 

Olemme kehittäneet asiakkaidemme tarpeiden pohjalta digitaalisen ratkaisun kiinteistöjen vierailijahallintaa varten. Vierailijahallinnan prosessien yksinkertaistaminen vähentää työntekijöiden manuaalista työtä, parantaa tiedonhallinnan varmuutta ja tuottaa kustannussäästöjä kiinteistölle. Digitaalisen palvelun ansiosta tilastotiedon keruu vierailuista automatisoituu ja antaa mahdollisuuden sopeutua ruuhkahuippuihin.

 

Vierailijahallintaa tehtäessä on huomioitava, että yksilöivien henkilötietojen kerääminen vierailta muodostaa henkilörekisterin. Access4Visitin myötä paperisten ilmoittautumislomakkeiden käsittelystä voidaan luopua kokonaan. Tämä tuo varmuutta henkilötiedon turvalliseen käsittelyyn ja olemmekin huomioineet palvelussamme 25.5.2018 voimaan astuneen GDPR-asetuksen vaatimukset.

 

Kun vierailijahallinnan rutiinit muutetaan sujuvammaksi, vaikuttaa se positiivisesti myös palvelun laatuun. Access4Visitin ansiosta vieraiden vastaanotto sujuu nopeammin ja jonotusaika aulassa vähenee. Vaikutus näkyy myös aulahenkilökunnassa, jolle jää aikaa kohdata vieraat parhaalla asiakaspalveluasenteella.

 

Oletko kiinnostunut Access4Visit palvelusta? – Lataa esite

 

Lataa esite alla olevalla lomakkeella sähköpostiisi tai ota suoraan yhteyttä myynti@accesspoint.fi.

 
Tutustu tietosuojaselosteeseen