Pääkäyttäjäpalvelulla sujuvampaa arkea ja turvallisempi kiinteistö

Turvallisuusjärjestelmien pääkäyttäjäpalvelu tarkoittaa asiakkaan omistamien turvallisuusjärjestelmien hallinnointia, ylläpitoa ja valvontaa yhteistyössä asiakkaan kanssa. Palvelun tarkoituksena on parantaa asiakkaan kiinteistön turvallisuutta ja samalla tehdä asiakkaan arjesta sujuvampaa. 

Miten pääkäyttäjäpalvelua tuotetaan?

AccessPoint tuottaa pääkäyttäjäpalveluita teknologiariippumattomasti – emme siis ole riippuvaisia tietyistä järjestelmistä, vaan käytämme sujuvasti asiakkaalla jo käytössä olevia järjestelmiä. Pääkäyttäjäpalveluiden perustana on järjestelmien etäkäytön hyödyntäminen paikallisen käytön sijasta. Etäkäytön mahdollistaa AccessNET-turvaverkkoyhteytemme, joka pääkäyttöpalvelua käyttöönotettaessa liitetään sovittuihin järjestelmiin. AccessNETia hyödyntämällä AccessPointin asiantuntijat esimerkiksi rajaavat ja selvittävät vikoja sekä tekevät palveluun sisältyviä tehtäviä. 

Etäkäytön lisäksi AccessNET mahdollistaa vikatilanteissa askeleen edellä olemisen – parhaassa tapauksessa pystymme korjaamaan vian ennen kuin siitä aiheutuu haittaa asiakkaalle. 

Useimmiten pääkäyttäjäpalvelu kohdistuu seuraaviin järjestelmiin: 

  • kulunvalvontajärjestelmät
  • rikosilmoitinjärjestelmät
  • videovalvontajärjestelmät
  • elektromekaaniset (esim. ilOQ) ja mekaaniset lukitukset (esim. Abloy Protec2)

Mitä hyötyä pääkäyttäjäpalvelusta on asiakkaalle? 

Pääkäyttäjäpalvelua käyttävä asiakasyritys saa palvelusta monia aikaa, rahaa ja hermoja säästäviä hyötyjä: 

Kokonaisuuksien hallinta

Kaikki turvallisuusjärjestelmiin liittyvä yhden kumppanin kautta: AccessPoint huolehtii tarvittaessa myös mahdollisten sidosryhmien yhteistyöstä turvallisuusjärjestelmiin liittyen. 

Ajantasaiset tiedot järjestelmästä

Asiakas pidetään tietoisena järjestelmän nykytilasta ja mahdollisista päivitystarpeista. Päivitykset tehdään huomioiden asiakkaan tulevien vuosien budjetointia ja pitkän tähtäimen suunnitelmia. Turvallisuusjärjestelmien päivitystarpeet ovat asiakkaalla tiedossa hyvissä ajoin – ilman yllätyksiä ja ennen kaikkea yllättäviä kuluja on helpompi elää. 

Teknologiariippumattomuus

AccessPoint on järjestelmäriippumaton toimija: autamme asiakasta järjestelmän merkistä ja mallista riippumatta. Tunnemme eri järjestelmien hyvät ja huonot puolet.

Ammattitaitoiset asiantuntijat, etäkäyttö ja järjestelmien tekninen valvonta

Pääkäyttäjäpalvelu tuo asiakkaan arkeen sujuvuutta ja kustannussäästöjä ammattitaitoisten asiantuntijoiden, etäkäytön ja järjestelmien teknisen valvonnan muodossa. 

Etäkäytön ansiosta pyrimme ratkaisemaan ongelmatilanteita ilman, että lähetämme asentajaa paikan päälle. Mikäli vika kuitenkin vaatii asentajakäynnin, meiltä löytyy oikea asiantuntija tehtävään. Ammattitaitoisen tiimin avulla takaamme tasalaatuisen pääkäyttöpalvelun asiakkaalle päivästä ja kellonajasta riippumatta. 

Haluatko tietää lisää AccessPointin tarjoamista pääkäyttöpalveluista, ja mitä tarjoamme juuri teidän yrityksellenne? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!  Tilaamalla pääkäyttöpalvelut meiltä, tulet säästämään aikaa, rahaa ja hermoja. 

Alan uusin tieto ja parhaat vinkit uutiskirjeestämme

Haluatko ensimmäisten joukossa asiantuntijasisältöjä kiinteistö-  ja toimitilaturvallisuuteen liittyvistä aiheista?

Tilaa turvallisuuskartoitus
AccessPointin ammattilaiset auttavat selvittämään sinun kiinteistösi tai toimitilasi turvallisuustilanteen. Meiltä saat kattavan tilannearvion nykytilanteesta ja teknologiariippumattoman ratkaisuehdotuksen jatkoa varten.
Katso video