Ajankohtaista
<< Palaa takaisin
6.8.2019
Ajankohtaista

Back to Work!

Facebooktwitterlinkedin

 

Reilusti yli puolet vuodesta 2019 on jo kuljettu. Moni meistä on jo nauttinut kesälomasta ja palannut sorvin ääreen. Aikaa on vierähtänyt siitä, kun viimeksi yhtiömme kuulumisista kerroimme. No parempi myöhään, kun ei milloinkaan, sanoo myös sananlasku!

 

Viime vuoden lopussa ostimme Secon Systems Oy:n osakekannan ja alkuvuoden aikana olemme tutustuneet Seconin henkilöstöön ja toimintaan. On ollut ilo oppia tuntemaan uudet kollegat ja huomata, että kuinka suurella ammattitaidolla he työtään hoitavat ja lunastavat asiakaslupauksia päivittäisessä työssään. Olemme todenneet, että voimme oppia toisiltamme alan parhaita käytäntöjä päivittäisessä työssämme. Tavoitteenamme on, että yritysten integraatio ja fuusio on saatettu loppuun vuoden 2019 kuluessa.


Olemme kehittäneet samanaikaisesti AccessPointin asiakaspalvelun toimintamallia sekä palvelujärjestelmää, joiden tavoitteena on parantaa asiakaspalvelumme nopeutta sekä laatua. Pyrimme jatkuvasti löytämään uusia toimintamalleja, joilla voimme parantaa asiakastyytyväisyyttä ja varmistaa, että asiakaslupauksemme toteutuu jatkossakin! Lupaamme, että meillä on parhaat asiakkaat, paras palvelu ja paras porukka.

 

Varsinaisen arkisen aherruksen ulkopuolella saimme kerättyä työkavereista joukkueen, jolla osallistuimme toukokuussa Karhukierroksen maastojuoksutapahtumaan. Oli hienoa huomata, että miten porukka innostui ja motivoitui tästä yhteisestä tavoitteesta. Juoksemisesta on tullut nyt yhteinen intohimo. Toki olemme harrastaneet vuoden aikana koko firman voimin monenmoista muutakin ja viettäneet esimerkiksi mukavia hetkiä Suomenlahden laineilla seilaten.

 

Aamut ovat jo viileämpiä. Ilmassa on syksyistä virettä. Tästä on hyvä aloittaa taasen arki. Back to Work!

Hannu Halonen