Ajankohtaista
<< Palaa takaisin
22.3.2018
Ajankohtaista

AccessPointin vuosi 2017: Vahvaa kasvua ja viisi vuotta täyteen!

Facebooktwitterlinkedin

Vuosi 2017 oli vahvaa kasvua ja yrityksemme täytti viisi vuotta!

Ensimmäiset kuukaudet vuodesta 2018 on jo taitettu ja vuosi on lähtenyt vauhdilla käyntiin.

Suomi täytti viime vuonna 100 ja me viisi vuotta. On ollut hienoa olla rakentamassa aidosti kotimaista palveluyritystä ja saavuttaa asiakkaiden luottamus näiden viiden vuoden aikana. Olemme saaneet ratkaistavaksemme entistä vaativampia kokonaisuuksia ja lunastaneet lupauksia päivästä toiseen. Tämä on pitänyt meidät nöyränä ja kiitollisina asiakkaita sekä henkilöstöämme kohtaan.

 

Vuosi 2017 oli AccessPointille menestys.

Liikevaihtomme kasvoi lähes 60% ja pystyimme jatkamaan rekrytointeja tavoitteidemme mukaisesti. Saimme myös luotua uusia merkittäviä asiakassuhteita sekä palvella olemassa olevia asiakkaitamme entistä paremmin.

Erityisen hyvältä tuntui saada positiivista palautetta kesäkuussa 2017 toteutetussa asiakastyytyväisyyskyselyssämme ja kasvumme myötä kolmentoista uuden työpaikan syntyminen. Myös henkilöstötyytyväisyyskyselymme tulokset olivat erinomaiset.

 

Vuonna 2018 jatkamme kannattavaa kasvua ja rekrytoimme edelleen alan parhaimpia osaajia.

Kehitämme edelleen palveluitamme sekä tuomme asiakkaille uusia automatisoituja palveluratkaisuja. Olemme myös valmistautuneet alkuvuonna EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimuksiin ja kerromme asiasta enemmän lähiaikoina.

Uskomme, että kaltaisellemme kotimaiselle, asiakasta palvelevalle ja teknologiariippumattomalle palveluntuottajalle on tarvetta tulevaisuudessa enenevässä määrin. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme alan parasta palvelua parhaalla porukalla unohtamatta, että tekemisen pitää olla myös hauskaa!

 

Aurinkoista kevättä ja tsemppiä vuoteen 2018!

Hannu Halonen